injunghiat prahova

A fost scandal aseară la Iordăcheanu. Mai mulți tineri au decis să petreacă noaptea, la grătar și la un pahar. Numai că distracția s-a terminat extrem de rău, unul dintre ei ajungând, înjunghiat, la spital.

 

Mai mulți tineri, chiar dacă nu era weekend, au decis să petreacă noaptea la grătar. Numai că la un moment dat, gașca s-a spart, doi dintre tineri fiind deciși să-și continue petrecerea acasă la unul dintre ei. Pe drum însă, au început să se certe, iar când au ajuns în curtea casei a fost doar un pas până la bătaie. Văîzându-se acasă, un tânăr de 37 de ani l-ar fi altoit pe spate, cu o coadă de la topor, pe tovarășul lui de pahar, în vârstă de 28 de ani.

Citește și: Tânăr de 38 de ani înjunghiat într-un sat din Prahova

Când tânărul bătut a luat-o la goană, toată lumea a crezut că lucrurile s-au calmat. Numai că tânărul bătut, însoțit de un alt bărbat de 38 de ani, s-au întors la locuința celui care îl atacase cu o coadă de topor. Crezând că cei doi au venit să-l ucidă, bărbatul de 37 de ani a pus mâna pe cuțit și l-ar fi rănit ușor pe cel care îl însoțea pe tânărul bătut. 

Victima, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a rămas internat.

 

Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, urmând ca încadrarea faptei să fie stabilită cu exactitate după raportul medicului legist. (foto: cu caracter ilustrativ).