accident ploiesti

Accidentul rutier a avut loc în urmă cu puțin timp (13.00), în zona Coreco din Ploiești. Un pieton a fost accidentat de un autoturism.

 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Ambulanței. Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi produs ca urmare a unei traversări regulamentare. Victima va fi transportată la spital. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei accidentului.

UPDATE: Victima a fost o femeie, în vârstă de 79 de ani. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Două accidente în Ploiești, pe strada Rudului

În această seară, pe strada Rudului din Ploiești, s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea unei persoane. Astfel, două mașini au fost implicate într-un accident petrecut în zona...