Polițiștii din Ploiești au fost sesizați privind comiterea a două infracţiuni de tâlhărie comise de către  persoane necunoscute asupra a două femei, constând în aceea că la data de 03.01.2016, în jurul orei 10:30, respectiv 16:50, ar fi sustras persoanelor vătămate, prin acte de violenţă, gențile personale, în timp ce se deplasau pe str. Andrei Mureșanu din municipiu Ploieşti.

Polițiștii din Ploiești au fost sesizați privind comiterea a două infracţiuni de tâlhărie comise de către  persoane necunoscute asupra a două femei, constând în aceea că la data de 03.01.2016, în jurul orei 10:30, respectiv 16:50, ar fi sustras persoanelor vătămate, prin acte de violenţă, gențile personale, în timp ce se deplasau pe str. Andrei Mureșanu din municipiu Ploieşti.

 

În urma activităților desfășurate, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre patru  minori, trei din ei cu vârste sub 14 ani, iar al patrulea în vârstă de 16 ani.

Pe numele ultimului a fost emisă ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, fiind dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă.