accident dn1

Accidentul s-a produs pe DN1, pe raza localității Ciolpani, pe sensul Ploiești – București. „Se circulă îngreunat în zona localității Ciolpani, din pricina unui eveniment în care au fost implicate un autobuz și un autoturism”, a anunțat IGPR.

„Întrucât până astăzi la prânz este în vigoare o informare meteorologică, potrivit căreia vremea se va menţine rece în toată ţara, se vor înregistra temperaturi coborâte (ger noaptea şi dimineaţa) și există riscul formării poleiului (atenționare nowcasting pentru județele Tulcea și Constanța, până la ora 09.25), recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să mărească distanţa în mers. De asemenea, le reamintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei”, este recomandarea IGPR.

 

 

Eveniment
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Pieton lovit de mașină la Boldești, pe DN 1 A

Un accident grav s-a produs în această dimineață pe DN 1 A, la Boldești, din cauza vizibilității reduse și pe fondul unui carosabil umed. O mașină a lovit un pieton, la fața locului fiind chemate...