accident

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp (11.10), iar la fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Ambulanței.

Potrivit primelor informații, pietonul ar fi alunecat pe zăpadă, chiar în fața unei mașini. Victima a fost călcată de autoturism chiar pe mână. Pietonul a fost transportat la spital în stare gravă. Accidentul s-a produs în satul Trestieni, comuna Valea Doftanei. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Victima accidentului, un bărbat de 63 de ani, a fost stabilizată cu greu în urma accidentului. Bărbatul consumase foarte mult alcool. La momentul producerii accidentului avea o concentrație de 0,63mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii evenimentului rutier.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg