recomandari retragere bani bancomat

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de skimming sau de clonare a cardurilor, Poliţia Română a lansat un set de recomandări. Prima ar fi ca atunci când retrageţi bani de la bancomat, să nu lăsaţi pe nimeni să stea aproape de dumneavoastră, mai ales atunci când introduceţi codul PIN!

 

„Verificaţi autenticitatea tastaturii ATM-ului, a fantei în care se introduce cardul, precum şi a celei prin care ies banii! Dacă observaţi ceva care vi se pare suspect, nu folosiţi cardul şi apelaţi în cel mai scurt timp numărul de urgenţă 112! Este bine să nu comunicaţi nimănui codul PIN sau datele de identificare ale cardului. În cazul în care vă pierdeţi cardul, nu întârziaţi să anunţaţi banca şi să solicitaţi emiterea unui alt card! Dacă observaţi lipsa unor sume de bani în mod nejustificat, nu ezitaţi să sesizaţi acest lucru băncii şi poliţiei”, se mai arată în comunicatul IGPR.

 

Eveniment
  • Vineri, 13 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Lukoil. O persoană rănită

Un accident rutier s-a produs vineri în jurul orei 14.20 pe DN1, în zona benzinăriei Lukoil. Potrivit SAJ Prahova, două autoturisme în care se aflau două persoane au fost implicate într-o coliziune. ...