Accident grav pe DN1, în Halta Nistoreşti

0
accident rutier

accident rutier

Trei persoane au fost rănite în urmă cu puțin timp (11.30), într-un accident rutier. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Ambulanței.

Traficul în zonă este restricționat, după ce două autoturisme s-au lovit frontal. Trei persoane sunt rănite. Poliția efectuează cercetări cu privire la modul cum s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, sunt patru victime în accidentul de la Nistorești, dintre care două rănite mai grav. Una dintre ele are un traumatism abdominal iar cea de-a doua are un traumatism la cap. Acestea au fost duse la Centrul de Primiri Urgențe Sinaia. Traficul rutier în zonă se desfășoară pe o bandă. Cele două autoturisme, un Ford și un Logan, s-au lovit frontal, în timp ce unul cobora dinspre munte iar celălalt urca.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău