Descoperire macabră la Ploieşti

0
persoana spanzurata

persoana spanzurata

Pompierii din cadrul ISU Prahova au fost solicitați în această dimineață să intervină la un eveniment mai deosebit. Prin 112 s-a dat alerta că o persoană din Ploiești a fost găsită spânzurată.

Alarma a fost dată în urmă cu puțin timp. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, Albulanței și ISU Prahova. Evenimentul ar fi avut loc pe strada Bulevardul Republicii. (Foto: Arhiva).

UPDATE: Se pare că cei care au sunat să anunțe descoperirea macabră ar fi susținut că este vorba despre o persoană găsită spânzurată într-un bloc de pe Bulevardul Republicii, într-un spațiu comun unde se depozitează gunoiul.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, ar fi vorba despre un bărbat de 61 de ani, care a fost găsit spânzurat în compartimentul amenajat pentru aruncare gunoiului de la etajul VI al blocului 10 F de pe strada Bulevardul Republicii. Se pare că bărbatul era locatar al blocului. „Polițiștii efectuează cercetări cu privire la modul în care s-a produs evenimentul”, ne-a declarat Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău