persoana spanzurata

Pompierii din cadrul ISU Prahova au fost solicitați în această dimineață să intervină la un eveniment mai deosebit. Prin 112 s-a dat alerta că o persoană din Ploiești a fost găsită spânzurată.

Alarma a fost dată în urmă cu puțin timp. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, Albulanței și ISU Prahova. Evenimentul ar fi avut loc pe strada Bulevardul Republicii. (Foto: Arhiva).

UPDATE: Se pare că cei care au sunat să anunțe descoperirea macabră ar fi susținut că este vorba despre o persoană găsită spânzurată într-un bloc de pe Bulevardul Republicii, într-un spațiu comun unde se depozitează gunoiul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, ar fi vorba despre un bărbat de 61 de ani, care a fost găsit spânzurat în compartimentul amenajat pentru aruncare gunoiului de la etajul VI al blocului 10 F de pe strada Bulevardul Republicii. Se pare că bărbatul era locatar al blocului. „Polițiștii efectuează cercetări cu privire la modul în care s-a produs evenimentul”, ne-a declarat Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg