Udrea a ajuns la Penitenciarul Târgşor

0
penitenciar targsor

penitenciar targsor

A fost agitație la Penitenciarul Târgșor. Asta având în vedere că la unitatea cu regim special a ajuns fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost transferată din arestul IGPR la Penitenciarul Târgșor, una dintre puținele pușcării de femei din țară. La fel ca și în cazul Alinei Bica, fosta șefă a DIICOT, mașina care a transportat-o pe Elena Udrea a intrat direct pe poarta penitenciarului, fostul ministru neavând posibilitatea să mai transmită presei niciun cuvânt. Coincidență sau nu, în perioada în care Udrea era în drum spre penitenciarul din Prahova o mașină care transporta deținuți a avut pană la Pucheni.

Citește și: Maşină cu deţinuţi rămasă în pană pe DN1, la Pucheni FOTO

Penitenciarul de la Târgșor a negat că ar fi existat vreun astfel de incident în ceea ce privește transportul fostului ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău