Accident rutier grav pe DN1, cu șase victime

0
accident campina banesti

accident campina banesti

Accidentul rutier s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 04.00, pe DN1, între Câmpina și Bănești. Trei dintre victime au ajuns la Centrul de Primiri Urgențe de la Câmpina, iar un bărbat a fost transportat la Spitalul Județean Ploiești.

Potrivit surselor noastre, șase persoane ar fi fost implicate în accidentul rutier. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 40 de ani, care a ajuns la CPU Câmpina, cu traumatism cranio-cerebral minor și mai multe excoriații. Tot aici au ajuns un al doilea bărbat, de 63 de ani, cu traumatism la șold, dar și o femeie, de 63 de ani, cu traumatism toracic. Un alt barbat, de 39 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Ploiești, cu diagnosticul de fractură la gambă și traumatism cranio-cerebral minor. Alte două victime, un copil de 12 ani și o femeie de 40 de ani, au refuzat transportul la spital.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău