Directorul de la Finanțe Publice rămâne în arest preventiv

decizie director finante

decizie director finante

Directorul Direcției Generale Regionale Finanțe Publice Ploiești, Daniel Petre, a primit astăzi o veste tristă. Magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au respins contestația formulată de inculpat, cu privire la înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar.

Directorul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Ploiești, Daniel Petre, a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv, la începutul lunii februarie, la propunerea prourorilor DNA – Serviciul Teritorial Ploiești, pentru luare de mită.

Citește și: Decizia magistraţilor în cazul şefului Direcţiei Regionale de Finanţe Ploieşti

Astăzi, magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au respins contestația lui Daniel Petre, privind decizia judecătorilor de la Tribunalul Prahova de menținere a directorului în arest preventiv. Iată soluția:

27.02.2015Ora estimata: 09:00

Complet: 9DLPa

Tip solutie: Încheiere

Solutia pe scurt: Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul PETRE DANIEL-CRISTIAN, împotriva încheierii nr.80 din şedinţa Camerei de Consiliu din data de 25 februarie 2015 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova în dosarul nr.1181/105/2015. Obligă contestatorul – inculpat la 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Cercetată şi pronunţată în Camera de Consiliu azi, 27 februarie 2015.

Document: Încheiere finală (dezinvestire)    27.02.2015

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596