Urmăriți general, prinști de polițiști

0

Potrivit

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova, trei persoane care figurau pe lista celor urmărite general au ajuns după gratii.

La data de 24.10.2014, în urma activităților desfășurate, lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au depistat un bărbat din municipiu, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare al pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 3 luni închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. A fost întocmit dosarul de penitenciar şi persoana în cauză a fost depusă la Penitenciarul Mărgineni.
La data de 24.10.2014, în urma activităților desfășurate, lucrători din cadrul Poliței Ploiești – Secția nr. 1 Poliție, Compartiment Investigații Criminale, au depistat un bărbat din municipiu, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare al pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri și furt calificat. Persoana în cauză a fost depusă în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni în vederea executării mandatului.
În urma activităților desfășurate de polițiști, în incinta Aeroportului Internațional Henry Coandă, a fost identificată o femeie din Constanța, care se sustrăgea urmăririi penale.  Aceasta intenționa să părăseacă teritoriul Romaniei cu destinația Germania. În continuarea a fost preluată de către lucrătorii Poliției Ploiești, Biroul de Investigații Criminale și condusă la sediul Poliției Ploiești, unde a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca femeia să fie prezentată Parchetului de pe langă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău