Agresorii poliţiştilor din Cocorăştii Colţ, rămân în arest preventiv

Cei

Cei doi prahoveni care, sâmbăta trecută, au bătut doi polițiști din Cocorăștii Colț pentru că au avut ”tupeul” să-i oprească în trafic și să-i legitimeze după ce, beți fiind, au provocat un accident rutier rămân în arest preventiv.

Potrivit site-ul ministerului Justiției, Mihai Ionuț Cucu și Vasile Constantin Cucu rămân în arest preventiv, după ce magistrații Tribunalului Prahova au respins recursul formulat de aceștia împotriva primei instanțe, Judecătoria Ploiești. Astfel, conform încheierii de ședință din data de 26 august, instanța ”respinge contestaţiile formulate de inculpaţii: CUCU MIHAI IONUŢ, şi CUCU VASILE CONSTANTIN, în prezent ambii aflaţi în Arestul IJP Prahova, împotriva încheierii de şedinţă din Camera de Consiliu din data de 24.08.2014 pronunţată de Judecătoria Ploieşlti, în dosar nr.31913/281/2014, ca nefondate. În baza art.275 alin.2 Cod proc. penală, obligă contestatorii-inculpaţi la plata sumei de câte 50 lei fiecare inculpate, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de câte 100 lei, pentru fiecare inculpat, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă.”

Citește și: Urmărire ca-n filme, cu împuşcături şi arestări, la Cocorăştii Colţ

Vă reamintim că sâmbătă, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Cocorăştii Colţ, sesizat de un polițist local, a depistat într-un autoturism, pe D.J. 101 A, doi tineri beți care tocmai ce loviseră o mașină parcată pe marginea drumui. În momentul în care poliţistul le-a solicitat documentele, Mihai Ionuț Cucu și Vasile Constantin Cucu au devenit violenţi, încercând să plece de la faţa locului.  Un alt poliţist, aflat în timpul liber, care se îndrepta spre casă şi observat incidentul s-a oprit și a intervenit, acordându-i sprijin colegului său, pentru a-i conduce pe cei doi bărbaţi la sediul poliţiei. Tinerii beți au devenit și mai agresivi și i-au lovit pe polițiștii care încercau să-i calmeze cu pumnii, picioare și chiar și cu pietre. În cele din urmă, pentru calmarea spiritelor, unul dintre oamenii legii a efectuat cinci focuri de avertisment, conform procedurii. Cei doi au fost ulterior încătușați și duși la sediul Poliției iar oamenii legii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Dacă vor fi găsiți vinovați, și cu siguranță niciun judecător nu-și va asuma o eventuală eroare în acest sens, cei doi riscă să facă închisoare pentru mai multe capete de acuzare.

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău