Șofer beat criță, prins de poliție la volan pe DN1

La

Astăzi, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, în timp ce desfăşurau activităţi specifice de supraveghere şi control al traficului rutier pe D.N.1-E60, în Comarnic, au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat din mun. Târnăveni, jud. Mureș.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Sinaia, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 60 zile, începând cu data de 08.06.2014.

Conducătorului auto i s-au întocmit acte premergătoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri, pentru stabilirea situației de fapt.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău