Anunț important pentru ploieștenii care lucrează în Parcul Industrial

0

Mai

Mai multe trasee de transport călători către Parcul Industrial Ploiești vor fi suspendate în următoarea perioadă, ca urmare a concediilor de vara de la Yazaki România. Informația a fost confirmată pentru Observatorulph.ro de către reprezentanții TCE, care susțin că nu vor fi probleme în ceea ce privește asigurarea necesarului de autobuze pentru călătorii care lucrează în zona respectivă.

”Angajatii firmei SC YAZAKI ROMANIA sunt, ca numar, numarul majoritar al utilizatorilor curselor traseelor 300-306. In perioada pauzei de activitate de la aceasta firma, nu se justifica asigurarea tuturor curselor.
In fiecare an, s-a procedat la asigurarea transportului pentru celelalte firme care activeaza in Parcul Industrial Ploiesti prin traseul 307 POD INALT – P.I.P. Orarul de circulatie se va stabili in functie de cerintele existente, astfel incat sa se asigure o deplasare corespunzatoare pentru personalul care activeaza in zona amintita, asa cum a solicitat in mod expres domnul director general al SC TCE SA Ploiesti, ec. Cristian Virgiliu Iancovici! Programul stabilit va fi transmis in mass-media si afisat pe site-ul ratph.ro, va fi trimis firmelor interesate din Parcul Industrial Ploiesti.
Abonamentele eliberate pentru traseele 300-306 sunt valabile pe traseul 307 si oricare alt traseu regulat urban, pe perioada asigurarii temporare a traseului 307. Se pot realize astfel combinatiile de trasee care sa asigure deplasarile la/de la domicile catre locurile de munca. De asemenea, posesorii de autorizatii de transport gratuite acordate cetatenilor municipiului Ploiesti pot folosi aceste titluri de transport pe liniile 300-307.”, susțin reprezentanții TCE Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău