circulatie blocata judetean

În această dimineață, au apărut noi restricții de circulație în municipiul Ploiești.

După ce au început lucrările de reabilitare a liniilor de tramvai pe tronsonul Spitalul Județean – Depou, astăzi a fost oprită circulația și pe partea dreaptă a Șoselei Nordului, de la Depou, până la Complexul Meșteșugăresc. Circulația se realizează în mod dirijat doar pe distanța Complex Nord – Depou. Săptămâna aceasta, autoritățile locale au anunțat că va fi închisă circulația și pe tronsonul BCR – Strada Democrației.

 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.