fbpx

Un cititor al observatorulph.ro ne-a relatat, ieri seară, un incident neplăcut petrecut în unul din mijloacele de transport al RATP Ploieşti. După trei întreruperi ale curentului electric, cititorul susţine că a fost îndruma de vatman să iasă din tramvai fiindcă ”Nu luăm foc, bubuim”.

”Astazi, 14 februarie 2014, ora 20:35, vagonul #089 al TCE Ploiesti era sa ne carbonizeze, facand pana de curent de vreo 3 ori. In urma acestor pene, a facut cateva zgomote urmate de bubuituri. Dupa ultima bubuitura, vatmanul ne-a sugerat cu calmitate sa coboram la prima usa ( era greu sa le fi lasat activate, ca de, eu imi racesc gura degeaba ) spunand: " Nu luam foc, bubuim. " Pentru un bilet de 2 lei, asta e ce ne poate oferi TCE. Conditii mizere si cam atat. Vatmanul nu are absolut nici o vina ( nici o, nu nicio).”, susţine citorul nostru.

Vă reamintim că incidentul de ieri seară nu ar fi primul de acest gen petrecut în tramvaiele RATP Ploieşti. Anul trecut, două tramvaie RATP au deraiat la Ploieşti, la un interval de câteva săptămâni, din cauza stării deplorabile a căilor de rulare.

Tramvai deraiat pe Strada Ştefan cel Mare din Ploieşti

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sursa foto: www.transploiesti.ace.st

 

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg