- Publicitate -

Locuitorii din Valea Călugărească nu au apă potabilă de două zile. Reacția Primăriei

Data:

Distribuie articolul:

Locuitorii comunei Valea Călugărească au rămas fără apă potabilă de sâmbătă, 6 iulie 2024. Oamenii au sesizat autoritățile, dar nimeni nu le-a oferit nicio explicație clară.

- Publicitate -

Satele Valea Poienii, Valea Ursoii, Valea Largă și altele din comuna prahoveană Valea Călugărească au rămas fără apă potabilă în timpul weekendului.

Bună ziua. Vă semnalez o situație dezastruoasă din comuna Valea Călugărească, care durează de mai multe zile. Autoritățile nu ne răspund cu o lămurire. Sunt oameni care nu au nicio sursă de apă. Ne puteți ajuta, vă rugăm? Nu să ne dați apă, ☺️, dar poate cu dvs vorbesc cei de la Jovila, sau de la primărie…”, a fost unul dintre mesajele primite la redacție.

Buna ziua.Oameni buni ce se întâmplă cu apa pe Valea Poienii? Cum este posibil să lăsați lumea fără apă atâtea zile? Voi vă bateți joc de noi? Cred că ar fi cazul sa ne unim sa chemăm televiziunea căci nu este posibil să trăim fara apă atâtea zile și pe canicula asta.”, a fost o postare anonimă pe grupul de Facebook „Valea Calugareasca”.

- Publicitate -

Bună ziua! Aș vrea să semnalez și eu o problemă cu furnizarea apei potabile în comuna Valea Călugareasca. Eu locuiesc la bloc și de sâmbătă seara nu am apă la robinet. A curs (țârâit) un pic noaptea, cât sa umplu două bidoane și cam atât. Jovila, firma care administrează rețeaua, când am sunat la ei mi-au înregistrat sesizarea și atât nu am primit niciun răspuns până acum. De la primarie la fel. Din ce am vorbit cu cunoștințe și ce am citit pe grupul nostru sunt foarte multe zone fără apă. Mulțumesc”, a fost o altă sesizare primită la redacție.

Explicația Primăriei Valea Călugărească

Contactată de Observatorul Prahovean, Ioana Neagu, primarul din Valea Călugărească ne-a confirmat situația.

„Da. Acum vin de pe teren. A fost o problemă. S-a ars o pompă, dar acum s-a cumpărat alta și până diseară se montează”, a dat asigurări primarul Ioana Neagu.

- Publicitate -

De asemenea, a revenit și cu detalii: „O echipă din cadrul primăriei și reprezentant SC Jovila s-a deplasat în teren la stația de pompare de la Rachieri, cât și la rezervorul din Valea Mantei și am constatat următoarele:

În noaptea de vineri s-a ars pompa de la un foraj de la Rachieri, astăzi a fost comandată una nouă și ne-a asigurat SC Jovila că va veni și va fi montată tot azi, astfel că, spre seară, distribuirea de apă va intra în regim normal, în etape”, a mai precizat Ioana Neagu.

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Imagini cu puiul de delfin Baby de la unul dintre ultimele lui spectacole din Delfinariul Constanța [VIDEO]

VIDEO: Puiul de delfin Baby, născut în captivitate, a murit la delfinariul din Constanța. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la unul dintre ultimele spectacole în care Baby a încântat asistența cu un program de excepție.

Sala de lupte de la CS Petrolul Ploiești a fost renovată printr-o sponzorizare a Dosco România

Sala de lupte a Clubului Sportiv Petrolul Ploiești a...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Medicul Alin Scarlat: ”Iubirea este cheia longevității”

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Candidatura lui Mircea Geoană, susținută de Partidul România în Acțiune

Cum se va implica Partidul România în Acțiune la alegerile prezidențiale din toamnă
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -