Protest al asistenților personali ai persoanelor cu handicap la Primăria Ploiești-[VIDEO]

Mai mulți asistenți personali ai persoanelor cu handicap, afiliați Sindicatului Liber al Asistenților Personali ai Persoanelor cu Handicap București, protestează marți dimineață în fața sediului Primăriei Ploiești.

- Publicitate -
- Publicitate -

Peste 30 de persoane protestează marți, în fața Primăriei Ploiești, pe motiv că salariile asistenților personali ai persoanelor cu handicap nu au fost calculate corect și nu includ sporurile aferente grilelor de salarizare.

De vină, spun asistenții personali ai persoanelor cu handicap, ar fi modalitatea prin care a fost formulată legislația, motiv pentru care aceste drepturi pot fi câștigate doar în instanță.

Victoria Hagianu, președinte Sindicatul Liber al Asistenților Personali ai Persoanelor cu Handicap București:

YouTube video player

Ștefan Vlăsceanu
Ștefan Vlăsceanu a fost interesat de presa scrisă încă din perioada liceului, când a intrat pentru prima dată pe ușa redacției ziarului Monitorul de Prahova. Este cel mai tânăr jurnalist din echipa Observatorul Prahovean, în prezent fiind redactor șef. Publică și documentează lunar zeci de articole și subiecte din domenii precum eveniment, social și investigații. În paralel administrează ziarul Observatorul de Brașov. Este absolventul facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov, promoția 2013 și câștigător al Galei Tineretului Prahovean 2023 – cel mai activ tânăr jurnalist prahovean.

Exit mobile version
- Publicitate -