Atenție la portofele, în sezonul cumpărăturilor! Hoții nu sunt în vacanță. Polițiștii au prins o tânără de 23 de ani, care ”opera” în Ploiești

0

Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie despre faptul că, o persoană necunoscută i-ar fi sustras portofelul, în timp ce se afla într-o societate comercială din municipiul Ploiești.

În baza sesizării, au fost efectuate verificări în zona comiterii faptei constatându-se faptul că, persoana vătămată ar fi lăsat portofelul pe un raft al societății, continuându-și activitățile în interiorul acesteia, moment în care o altă femeie ar fi sustras portofelul, părăsind incinta societății.

În urma activităților investigativ-operative, tot ieri, polițiștii au identificat și depistat femeia bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de o tânără în vârstă de 23 de ani din municipiul Târgoviște, care a recunoscut comiterea faptei, portofelul și bunurile din interiorul acestuia fiind recuperate de persoana vătămată.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției nr.4 de Poliție Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  furt calificat.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău