Cum își bat joc ”băiețașii de cartier” de munca altora. Un parc curățat din Ploiești a fost vandalizat după câteva ore

0

După ce Observatorul Prahovean a publicat recent articolul ”Parc și loc de joacă din Ploiești, transformate de ”băieții de cartier” într-o groapă ilegală de gunoi”, autoritățile locale au reacționat. Din păcate, după ce angajații primăriei au salubrizat parcul, mai multe persoane l-au adus la stadiul inițial de ”cocină”.

Un cititor ne-a trimis imagini din timpul operațiunii de curățenie al parcului din Malu Roșu, de la intersecția străzilor Sergent Mateescu și Cirezarilor, dar și ce s-a întâmplat la lăsarea serii.

Citește și Cimitirul evreiesc din Ploiești a fost vandalizat. Reacțiile actriței Maia Morgenstern și ale președintelui Comunității Evreiești din România

”Situația parcului părea să se îmbunătățească, în urma intervenției dvs au venit și au făcut reparații, au montat chiar și coșuri de gunoi. Dar munca acelor oameni a fost în zadar.  În seara aceasta parcul arăta ca după război. Vă atașez poze cum se curăța și repara parcul la prânz, iar câteva ore mai târziu a fost devastat. Huliganii aceștia trebuie prinși și amendați” a fost mesajul cititorului.

Galerie FOTO Cum arată parcul înainte și după vandalizare:

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău