Un bărbat din Dumbrava, angajat la o societate comercială, acuzat de furt de alimente și ruperea de sigilii

Polițiștii din cadrul Biroul Rutier Ploiești, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, din municipiu au oprit, duminică, pentru control, un autoturism condus de un bărbat. În portbagajul mașinii a fost găsită o cantitate de marfă perisabilă, care trebuia să ajungă de fapt într-un depozit.

- Publicitate -
- Publicitate -

Conducătorul autoturismului a fost oprit duminică dimineață, în jurul orei 08.00, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești.

„Cu ocazia controlului vehiculului, în portbagajul acestuia a fost găsită o cantitate de marfă perisabilă, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta acte de proveniență.

În urma verificărilor s-a constatat  faptul că bărbatul este angajat al unei societăți comerciale, iar marfa depistată provine din semiremorca, cu ajutorul căreia transporta marfa de la un depozit, la diferite magazine aparținând aceluiași retailer.

- Publicitate -
- Publicitate -

De asemenea, remorca a fost găsită în zona de vest a municipiului, având aplicate două sigilii”, a precizat IPJ Prahova.

Polițiștii au întocmit, în cauză, un dosar penal, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din comuna Dumbrava, fiind cercetat pentru săvârșirii infracțiunilor de furt și ruperea de sigilii.

Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -