Un bărbat din Dumbrava, angajat la o societate comercială, acuzat de furt de alimente și ruperea de sigilii

0

Polițiștii din cadrul Biroul Rutier Ploiești, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, din municipiu au oprit, duminică, pentru control, un autoturism condus de un bărbat. În portbagajul mașinii a fost găsită o cantitate de marfă perisabilă, care trebuia să ajungă de fapt într-un depozit.

Conducătorul autoturismului a fost oprit duminică dimineață, în jurul orei 08.00, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești.

„Cu ocazia controlului vehiculului, în portbagajul acestuia a fost găsită o cantitate de marfă perisabilă, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta acte de proveniență.

În urma verificărilor s-a constatat  faptul că bărbatul este angajat al unei societăți comerciale, iar marfa depistată provine din semiremorca, cu ajutorul căreia transporta marfa de la un depozit, la diferite magazine aparținând aceluiași retailer.

De asemenea, remorca a fost găsită în zona de vest a municipiului, având aplicate două sigilii”, a precizat IPJ Prahova.

Polițiștii au întocmit, în cauză, un dosar penal, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din comuna Dumbrava, fiind cercetat pentru săvârșirii infracțiunilor de furt și ruperea de sigilii.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău