Trafic deviat de pe DN1 dinspre Brașov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploiești

0

Mini-vacanța de 1 Decembrie este una aglomerată pe Valea Prahovei, dar și în județul Brașov. Traficul rutier a fost deviat, marți după-amiază, de pe DN1, dinspre Brașov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploiești, pentru a asigura fluența.

Centrul Infotrafic a anunțat, marți, că, începând cu ora 14.00, în județul Braşov, pentru a asigura fluența traficului, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulației de pe DN1, dinspre Brașov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploiești.

Reamintim faptul că atât în weekend, dar și în prima zi a acestei săptămâni, traficul rutier a fost aglomerat pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de mașini, în special pe raza localităților Comarnic și Bușteni.

Citește și: Coloane uriașe de mașini pe DN 1 – Valea Prahovei

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău