Circulație rutieră închisă în Sinaia, de 1 Decembrie. Rute ocolitoare

0

Poliția Prahova anunță ce restricții de circulație vor fi în vigoare miercuri, în 1 Decembrie, în Sinaia.

„Vă informăm faptul că, la data de 1 decembrie a.c., cu ocazia desfășurării festivităților oficiale prilejuite cu ocazia ’’Zilei Naționale a României’’, în orașul Sinaia se va închide circulația rutieră pe Bulevardul Carol I – pe tronsonul de drum cuprins între giratoriu Hotel Internațional și intersecția cu strada Gării ( giratoriul Petrom) respectiv pe tronsonul de drum str. Octavian Goga – str. Eroilor – str. Mănăstirii – Cimitirul Eroilor.

Pentru buna desfășurare a activităților și pentru prevenirea evenimentelor rutiere circulația se va închide în intervalul orar 10.00-19.00.

Pot fi folosite următoarele rute ocolitoare:

• calea București – calea Prahovei – calea Brașovului – DN1.

• calea București – bulevardul Republicii – str. Mihail Kogălniceanu – str. Theodor Aman – str. Cășeriei – str. Furnica – str. Mănăstirei – str. Eroilor – bulevardul Ferdinand – DN1.

Pentru situații de urgență se va asigura o bandă de circulație pe întreg bulevardul Carol I și pe strada Octavian Goga.

Se vor respecta măsurile necesare a fi aplicate pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău