Centura Ploieștiului și drumurile județene, în beznă. Ne mai întrebăm de ce se produc accidente?

0

Mai mulți cititori ne-au sesizat că, deși există infrastructura de iluminat public, mai multe drumuri intens circulate din zona Ploieștiului rămân în beznă. Este vorba de centura de Vest a Ploieștiului, dar și de drumul județean 102, tronsonul dintre spitalul județean și giratoriul suspendat și multe altele.

”Pe centura de Vest a Ploieștiului, pe podul de la Brazi și sensul giratoriu de la Rompetrol (Mitică Apostol) există stâlpi de iluminat public, dar nu funcționează” ne-a transmis un șofer.

Un altul reclamă lipsa iluminatului de la giratoriul din zona Lukoil-Leroy Merlin, care nu funcționează decât parțial, deși au trecut numai doi ani de la inaugurare.

O altă zonă rămasă în beznă este nodul rutier de la ieșire din Ploiești spre Parcul Industrial Ploiești – DN 72.

”Dacă nu cunoști zona, când cobori podul din zona fabricii de bere, ca să intri pe centura de Vest este o adevărată aventură. Iluminatul nu funcționează, marcajele rutiere sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire, iar buruienile uscate contribuie la un decor de film horror. Ar trebui să le crape obrazul autorităților de rușine!” este un comentariu lăsat de un alt cititor.

Și iluminatul public pe DJ 102, tronsonul dintre spitalul județean și giratoriul suspendat, nu funcționează decât parțial.

Cu excepția câtorva lămpi care se mai aprind, pe partea stângă a sensului de mers către giratoriul suspendat stâlpii de iluminat sunt doar de decor, inclusiv în zona trecerii de pietoni de lângă cartierele rezidențiale.

Un alt tronson fără iluminat public este cel din apropierea rafinăriei Vega, cuprins între limita comunei Blejoi și intrarea în Ploiești.

Aici s-au produs numeroase accidente rutiere grave, inclusiv din cauza lipsei vizibilității șoferilor pe timp de noapte.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău