Bărbat electrocutat la o balastieră din Lipănești. A fost solicitat elicopterul SMURD

0

Incidentul a fost semnalat la 112, sâmbătă, în jurul orei 13.00. Reprezentanții ISU Prahova au precizat că este nevoie de intervenția unui elicopter SMURD.

UPDATE: Bărbatul este din Buzău și are 41 de ani. A fost transportat la Spitalul Floreasca cu arsuri de gradele 2 și 3 pe 80%  din suprafața corporală.

Știrea inițială: Din primele informații, bărbatul care s-a electrocutat are aproximativ 40 de ani. Se pare că este conștient, însă starea sa în urma electrocutării este una care necesită transpotarea acestuia la un spital din Capitală.

ISU Prahova a decis astfel să solicite intervenția unui elicopter SMURD, întrucât victima are 60% arsuri pe suprafața corporală.

A fost declanșată o cercetare pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care bărbatul s-a electrocutat. Reprezentanții IPJ Prahova spun că omul s-ar fi aflat la pescuit.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu detalii. (foto cu caracter ilustrativ)

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău