Câteva dintre zonele afectate de pana de energie electrică din Ploiești și localitățile limitrofe au fost reconectate. După o oră de la semnalarea avariei altele sunt încă în beznă (video Galeriile Comerciale)

3

După o oră de la semnalarea sistării furnizirii energiei electrice în aproape o jumătate din cartierele Ploieștiului, unele dintre acestea au fost reconectate. Pentru o parte bucuria a ținut doar câteva momente.

Furnizarea a fost reluată în zona de Vest, Malu Roșu și centru, însă bucuria nu a ținut prea mult pentru toate aceste zone. Unele au rămas, din nou, fără curent.

Cititorii Observatorulph.ro ne semnalează că problema persistă încă și că au fost tentative de realimentare.

Exceptând comunicarea de la RASP și dispeceratul Primăriei Ploiești, care doar au confirmat ceea ce am publicat, nu există încă o explicație oficială din partea furnizorului, deși încercăm insistent să obținem informații.

Știre în curs de actualizare. Video – imagini din timpul avariei  – Galeriile Comerciale Winmarkt Ploiești.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Noapte. Bucuria celor care se joaca cu o seringa in vena. Sau un praf. Depinde de potenta finaciara. Dati o fuga pana in centru si vedeti. Daca as sugera impuscarea, sunt pus la zid. Au doar drepturi. Noi …… poate avem dreptul de a ii suporta. In rest …… traiasca noul guvern

  2. Avarii,creeaza avarii,un joc de cuvinte ,dar lacomii se joaca cu viata romanului.Ar trebui nationalizat tot ce tine de energie.In Franta dupa razboi ,au fost nationalizate ,impreuna cu marile intreprinderi,s,a facut mercurialul preturilor in piete desi guvernul era de dreapta ,iar situatia identica ,sau chiar mai buna decat la noi,care parca am iesit invinsi dupa.un mare razboi.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău