Bărbat dat dispărut la Valea Călugărească. Apelul Poliției

0

Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au fost sesizați, marți, în jurul orei 19.30, de către o femeie despre faptul că unchiul său Negrea Gheorghe, în vârstă de 56 de ani, a plecat în mod voluntar în cursul zilei de 19 noiembrie și nu a mai revenit.

Bărbatul are înălțimea de aproximativ 170 cm, greutate 70 Kg, ochi albaștri, păr scurt șaten, ten deschis la culoare, față ovală, frunte lată.

Acesta purta, potrivit IPJ Prahova, pantaloni de trening de culoare gri închis, hanorac de culoare roșu, fes negru și cizme din cauciuc de culoare Kaki.

„Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, este apelul lansat de IPJ Prahova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău