Percheziții în Prahova la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc. 40 de persoane au fost conduse la audieri

0
Foto cu caracter ilustrativ

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu  procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au efectuat, miercuri dimineață, 10 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept.

Perchezițiile au avut loc, miercuri dimineață, în  județul Prahova, iar acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova.

„Din cercetări a reieșit că mai multe persoane au comercializat droguri de risc și mare risc, către consumatori din județul Prahova. La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, vor fi conduse, în vederea audierii, 40 de persoane”, a precizat IPJ Prahova.

Persoanele cercetate, potrivit IPJ Prahova, beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău