Decizia judecătorului după bătaia cu topoare de la Sângeru, încheiată la spital. Agresorii cercetați sub control judiciar

0

Instanța de judecată a decis cercetarea sub control judiciar a celor trei persoane reținute pentru 24 de ore în urma scandalului care a avut loc in weekend în localitatea prahoveană Sângeru.

Vă reamintim că în urma cu câteva zile o stradă din localitatea Sângeru a devenit scenă de coșmar pentru locuitorii din zonă. Un bărbat a fost înjunghiat și mai multe alte persoane au fost rănite.

Citește și: Bătaie cu topoare, bâte și pietre între două clanuri rivale de rromi, aseară, în Sângeru. S-a lăsat cu victime și cu rețineri. Străzile din comună au mai fost și în trecut câmp de luptă între clanuri

Clanurile de rromi au ieșit în stradă cu topoare, bâte și pietre, luându-se la bătaie, totul pentru a-și demonstra puterea. Culmea, se pare că între cele două tabere rivale există grad de rudenie.

Victimele au fost preluate de către echipajul de Ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri. Se pare că Poliția din comună a intervenit de-abia după 40 de minute, de teama celor care fac legea, acolo, la Sângeru.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău