Protest anti-restricţii şi anti-vaccinare la Ploiești

0

Un protest anti-restricţii şi anti-vaccinare a avut loc, în această după-amiază, în centrul municipiului Ploieşti, la manifestaţie fiind prezente peste 200 de persoane.

Protestatarii au afișat bannere de mari dimensiuni cu mesajele „Stop terorizării populaţiei”, „Doar libertatea trebuie să fie obligatorie”, flutură steaguri tricolore şi scandează „Libertate”, „Libertate, nu certificate”, „Toată ţara-n stradă”, „PSD, PNL, USR şi UDMR aceeaşi mizerie”, „Nu ne testăm, nu ne vaccinăm”.

Unul dintre manifestanţi a afirmat, în discursul ţinut la microfon, că protestele naţionale care au avut loc în ultima perioadă „l-au făcut pe Dumnezeu să-şi pogoare mila asupra noastră prin rata asta mică de incidenţă, care e numai mâna lui Dumnezeu”.

La un moment dat, la protest și-a făcut apariţia şi un preot. Un bărbat care a afirmat că s-a înscris recent în AUR a luat şi el cuvântul şi a reclamat „segregarea care se întâmplă” despre care spune că „nu este corectă”, el arătând că „credinţa este valoarea noastră”.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău