Dosar penal pentru un bărbat din Mizil după ce a fost prins vânzând petarde

0
PETARDE_1_04321.jpg

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat pe raza orașului Mizil, în parcarea unei societăți comerciale, un bărbat care oferea spre vânzare fără a avea autorizație, articole pirotehnice, pe care le avea depozitate în autoturismul personal.

Cu ocazia examinării articolelor pirotehnice au fost identificate 1.200 de bucăți, cu cantitatea totală de 20 kg, în valoare de 3.000 de lei, articole care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.”

Citește și: Petarde și pocnitori descoperite de polițiști la un magazin din centrul Ploieștiului. Proprietarul s-a ales cu dosar penal

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău