A murit Părintele Iconom Stavrofor Pârvu I Gheorghe de la Biserica Sfinții Voievozi din Urlați

0

E doliu în comunitatea credincioșilor din Urlați. Părintele Iconom Stavrofor Pârvu I Gheorghe de la Biserica Sfinții Voievozi din oraș a murit la 83 de ani.

Pe pagina de Facebook a bisericii unde a slujit a fost postat un anunț de condoleanțe:
Cu mare durere, vă spunem că Părintele Iconom Stavrofor Pârvu I Gheorghe de la Biserica Sfinții Voievozi din Urlați, a adormit întru Domnul, la începutul Postului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos… Râu de lacrimi, la trecerea Sfinției Sale în veșnicie!
A fost atât de bun, de blând, de milostiv, devotat în toate câte realiza… Încă îi vedem privirea senină și zâmbetul nedespărțit… Îi ascultăm glasul duios… Simțim, și acum, mângâierea mâinii sale întru binecuvântare… Dumnezeu să-i poarte sufletul pe drum luminat în Împărăția Sa!”.
Părintele Iconom Stavrofor Pârvu Gheorghe avea 83 de ani.
Mâine la ora 10⁰⁰, părintele Georgică va fi depus în biserica noastră pe care a iubit-o mult și în a cărui curte se va odihnii în veșnicie. Veșnica lui pomenire!

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău