Razie rutieră în Ploiești, Câmpina și Breaza. Ce nereguli au găsit polițiștii printre taximetriști

0

Miercuri, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au acționat pe raza de competență a orașelor Breaza și Sinaia și a municipiilor Câmpina și Ploiești, pentru verificarea legalității transportului în regim taxi.

În cadrul acțiunii au fost verificare 43 de auto taxi și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.780 de lei.

9 sancțiuni au fost aplicate conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, cum ar fi pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, lipsă I.T.P, lipsă documente prevăzute de lege dar și lipsă documente de constatare a avariilor în cazul unui auto avariat.

8 sancțiuni au fost aplicate conform Legii 38/2003, privind transportul în regim taxi și în regim de închiriere, dintre care următoarele exemple: lipsă ecuson cuprinzând numele și fotografia conducătorului auto, lipsa listei cu tarifele de distanță, de staționare și de pornire dar și pentru lipsa asigurării persoanelor, a bunurilor acestora și a mărfurilor transportate.

Totodată a fost retras și un certificat de înmatriculare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău