Imaginile cu șoferul de autobuz care trece în viteză printre barierele de cale ferată dintre Crivina și Brazi – LINK VIDEO

0

”Transporți cartofi, nu oameni?”, a fost una dintre întrebările adresate de cei care au văzut imaginile. Și dacă ar fi transportat cartofi, niciun șofer nu are o scuză pentru a conduce așa.

Este vorba despre iresponsabilitate, în condițiile în care toate trecerile la nivel cu calea ferată sunt presemnalizate, ceea ce impune obligația legală pentru orice șofer de a reduce viteza și a opri în condiții de siguranță, în funcție de configurația metodei de semnalizare, fie pentru a se asigura, fie pentru a permite trenurilor să treacă, dacă barierele sunt lăsate.

Citește și: Incident la o trecere la nivel cu calea ferată din Prahova. Șoferul unui autobuz a lovit bariera CFR

Cu atât mai mult cu cât șoferul din imagini este profesionist, acesta nu are nicio scuză.

Imaginile au fost văzute pe 26 octombrie 2021 și de polițiștii de la IPJ Prahova: ”La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care la scurt timp a identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în comuna Gorgota, județul Prahova. Nu au rezultat victime omenești și nici întârzieri de trenuri, apărătoarea din plastic a semaforului electric de culoare roșie fiind deteriorată. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova.”

Citește articolul integral și vezi video pe iCars.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău