Imagini cu podul de pe DN1, de la Azuga. Lucrările au fost finalizate – VIDEO

0

Restricțiile pe podul de pe DN1, de la Azuga au fost ridicate, după ce lucrările au fost finalizate. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat imagini cu podul de la Azuga. Imagini la finalul textului.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat finalizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, km 135+332, localitatea Azuga, județul Prahova, circulația rutieră desfășurându-se în condiții normale.

Citește și: Restricții ridicate pe DN 1, la Azuga. Tirurile erau obligate să folosească DN 1A – Cheia

„Circulația vehiculelor rutiere între Ploiești și Brașov se va desfășura pe DN1, conform reglementărilor legale în vigoare (O.M.T. – M.A.I. nr. 647 – 127/2016 privind introducerea restricției de circulație pentru vehiculele rutiere cu mtma ≥ 7,50 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane pe DN1 (E60), sectorul București-Ploiești-Brașov și O.G. nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, cu modificările și completările ulterioare)”, a precizat CNAIR.

Reamintim faptul că CNAIR a anunțat instituirea de restricții pe podul de la Azuga încă din luna mai, la acea dată precizând că lucrările ar urma să se finalizeze la data de 15 decembrie 2021. Lucrările au fost finalizate cu aproape două luni mai devreme.

Citește și: Restricții de circulație pe DN 1, la Azuga. Începe construirea unui pod

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău