Razie pe DN1, la Comarnic și la Românești. Polițiștii verifică și dacă pasagerii poartă mască în microbuze – FOTO

0

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a anunțat că, miercuri dimineață, pe DN1, pe raza localităților Comarnic, dar și la Românești, are loc o nouă acțiune de control pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de limitare a răspândirii Covid-19. Imagini la finalul textului.

Masca a devenit obligatorie, începând din data de 25 octombrie, atât în spațiile deschise, cât și în spațiile închise, inclusiv în mijloacele de transport în comun, indiferent de rata de incidență dintr-o localitate.

IPJ Prahova a anunțat, miercuri, că în Prahova are loc o nouă acțiune de control pentru verificarea modului în care se respectă măsura privind obligativitatea de purtare a măștii.

„Acțiune în desfășurare organizată de polițiștii Serviciului Rutier, pe raza localităților Românești și Comarnic, pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane și pe linia respectării măsurilor de protecție împotriva răspândirii pandemiei COVID -19”, a precizat IPJ Prahova.

Citește și: Lista completă a restricțiilor care, de luni, intră în vigoare. Circulație interzisă pe timp de noapte, iar magazinele se închid la ora 21.00

Foto – sursă – IPJ Prahova

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău