Vacanța de iarnă va fi mai scurtă cu o săptămână pentru clasele V-XII. Când se vor da tezele

1

Vacanța forțată de două săptămâni va fi recuperată prin scurtarea cu o săptămână a vacanței de iarnă pentru elevii de gimnaziu și liceu, la începutul anului 2022.

Potrivit ministrului Educației, elevii din clasele V-XII vor începe cursurile mai devreme anul viitor, în format fizic, pe 3 ianuarie, și nu pe 10 cât prevede actuala structură a anului școlar 2021-2022.

În primele două săptămâni elevii vor susține și tezele, astfel încât semestrul al doilea va începe pe 17 ianuarie.

Elevii din ciclul primar vor începe școala pe 10 ianuarie.

În ceea ce privește reluarea cursurilor după vacanța forțată, Sorin Câmpeanu a declarat că elevii vor reveni la școală fizic, dacă situația epidemiologică va permite, sau online.

„Ca ministru nu voi mai propune un plus de vacanță suplimentară, așa că în 8 noiembrie elevii vor reveni la ore. Dacă nu se va putea fizic, va fi online. Sunt poate mai multe șanse pentru online, dar asta vom anunța în 5 noiembrie când voi semna și ordinul cu modificarea anului școlar” a declarat ministrul Educației la Digi24.

surse: digi24.ro, hotnews.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău