Aglomerație pe Valea Prahovei. Cozi pe DN1, în ultimul weekend înainte de noile restricții

0

Traficul rutier s-a aglomerat, sâmbătă, pe Centura de Vest a Ploieștiului, dar și pe DN1 Ploiești – Brașov, între localitățile Nistorești și Comarnic, potrivit Centrului Infotrafic. Polițiștii au acționat în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat, sâmbătă, că la ora 13.00, s-au înregistrat valori crescute de trafic pe sensul către zona montană a DN 1 Ploiești – Brașov, în zona Centurii de Vest a municipiului Ploiești.

„De asemenea, s-a format coloană în mișcare, în același sens,  între localitățile Nistorești și Comarnic, pe tronsonul kilometric 103 -107.

Pe raza stațiunilor Sinaia, Bușteni, Azuga și Predeal se circulă fluent, fără să fie înregistrate tronsoane aglomerate.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei”, a precizat Centrul Infotrafic, care a lansat și un set de recomandări pentru conducătorii auto aflați în trafic.

Astfel, Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic, să respecte indicațiile polițiştilor, să mărească distanța între autovehicule și să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate.

Reamintim faptul că, începând de luni, 25 octombrie, vor intra în vigoare noi restricții, pentru limitarea răspândirii Covid-19.

Citește și: Lista completă a restricțiilor care, de luni, intră în vigoare. Circulație interzisă pe timp de noapte, iar magazinele se închid la ora 21.00

Circulația pe timp de noapte va fi interzisă în intervalul 22.00 – 05.00, magazinele se vor închide la ora 21.00, iar nunțile, botezurile și mesele festive vor fi interzise pe durata a 30 de zile.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău