Poliția Română lansează un nou avertisment. O nouă formă de înșelăciune circulă pe rețelele de comunicare

0

Poliția Română atenționează că o nouă formă de înșelăciune circulă pe rețelele de socializare. „Dacă ceva pare prea frumos să fie adevărat, probabil este o păcăleală!”, este avertismentul lansat de Poliția Română.

Un mesaj care promite bani în schimbul unei „note de debit scrisă de mână certificată” circulă pe rețelele de comunicare, atenționează, pe Facebook, Poliția Română.

„Este, evident, o posibilă înșelăciune! Limba română „corectă” și îndemnul de a da documente către un număr de telefon care nu este în agendă sunt semne clare că a răspunde cu „da” unui asemenea mesaj nu ne poate aduce nimic bun!

Dacă ceva pare prea frumos să fie adevărat, probabil este o păcăleală! Fiți prevăzători și nu dați curs unor astfel de mesaje! Citiți și printre rânduri!”, este mesajul transmis de Poliția Română, care atrage atenția că anunțul este o nouă formă de înșelăciune.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău