Vremea se răcește și revin ploile. La munte, weekend cu lapoviță și temperaturi de -6 grade Celsius

0

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat, pentru weekend, o nouă răcire accentuată a vremii. La munte, temperaturile minime vor fi negative, iar ploile și lapovița își vor face simțită prezența. Ploi sunt anunțate și la Ploiești, unde mercurul în termometre va ajunge, duminică, la valori minime de 0 grade Celsius.

După o perioadă cu temperaturi de 23 – 24 de grade Celsius, meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii.

Probabilitatea pentru ploi locale va fi mai ridicată, potrivit ANM, în 23 și 24 octombrie, a anunțat ANM. În restul intervalului, potrivit estimărilor disponibile la această dată condițiile pentru ploi slabe vor fi destul de reduse.

La Ploiești, temperaturile minime se vor situa la valoarea de 7 grade Celsius, iar maximele nu vor depăși 20 de grade Celsius. Duminică, în schimb, temperaturile maxime vor atinge valoarea de doar 14 grade Celsius, iar temperatura minimă se va situa la 0 grade Celsius.

La munte, răcirea estimată pentru 23 și 24 octombrie va însemnă o scădere a temperaturii aerului, la maxime de numai 3…4 grade, iar la altitudini de peste 1800 m mercurul în termometre va ajunge la minime de -6 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, temporar se vor semnala precipitații, cu o probabilitate mai ridicată pe 23 octombrie (când și cantitățile de apă pot fi mai însemnate), dar și după 27 octombrie. Fenomenul de lapoviță își va face simțită prezența.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău