Mai multe benzinării din Prahova păgubite de șoferi cu numere false, care alimentau și plecau fără să plătească. Percheziții în Băicoi

0

Polițiștii prahoveni au descins joi la patru adrese din Băicoi într-un dosar de furt calificat și conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare. Mai multe persoane sunt acuzate că foloseau mașini cu numere false pe care le alimentau cu carburant din benzinării și plecau fără să plătească.

Potrivit IPJ Prahova polițiștii Secției nr.3 de poliție rurală Blejoi au efectuat 4 percheziții domiciliare în orașul Băicoi, la persoane bănuite de comiterea a 16 infracțiuni de furt din stațiile de carburant de pe raza municipiilor Ploiești și Câmpina dar și de pe raza localităților Băicoi, Cornu și Blejoi.

Din cercetări a reieșit faptul că în perioada 2 septembrie – 18 octombrie a.c., persoanele în cauză alimentau autoturismele, din stațiile de carburant indicate mai sus, fără a achita contravaloarea combustibilului.

De menționat este faptul că, aceștia foloseau la activitatea infracțională plăcuțe de înmatriculare false.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate obiecte folosite la activitatea infracțională.

Valoarea prejudiciului cauzat în cadrul acestui dosar penal este de aproximativ 5.000 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău