IPJ Prahova anunță dispariția unei minore din Valea Călugărească. Fata nu are carte de identitate

0

O tânără de 15 ani, din comuna Dumbrava, a fost dată dispărută de mama sa la postul de poliție din Valea Călugărească. IJP Prahova a emis un comunicat privind dispariția minorei, precizând că nu există nicio fotografie cu aceasta. Provenind dintr-o familie cu posibilități modeste, fata nu are nici măcar carte de identitate.

Comunicatul IJP Prahova

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Șerban Denisa, în vârstă de 15 ani a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din Dumbrava și nu a mai revenit până în prezent.

Citește și Fată de 14 ani, din Ploiești, dată dispărută la Poliție

Semnalmente: înalțime 1.65 m, păr vopsit de culoare roșie de lungime medie, greutate 45 de kg, nu prezintă cicatrici sau semne particulare, constituție astenică, ten deschis, nu purta cercei.

Vestimentație: La data plecării era îmbrăcată cu o geacă din fâș de culoare albă, pantaloni tip jeans de culoare albastru, pantofi sport de culoare alb cu albastru.

Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău