Ce restricții noi ar putea fi introduse după ședința lui Iohannis pentru limitarea infectărilor covid (surse)

0

Surse guvernamentale susțin că la această oră premierul interimar Florin Cîțu se întâlnește cu șeful DSU Raed Arafat pentru a stabili planul de măsuri restrictive cerut aseară de președintele Iohannis.

La ora 17,30, președintele Iohannis i-a convocat la o ședință pe premierul demis Florin Cîțu, pe miniștri interimari ai Sănătății Attila Cseke și de Interne Lucian Bode, pe șeful DSU Raed Arafat, directoarea Centrului Național de Supaveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, Adriana Pistol și pe coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

Potrivit unor surse guvernamentale citate de Antena 3, printre măsurile restrictive propuse președintelui se numără introducerea certificatului verde la locul de muncă, închiderea școlilor și trecerea în online, închiderea magazinelor după o anumită oră, reducerea mobilității, interzicerea activităților care pot crea aglomerări și chiar carantina generală sau zonală, precum și interzicerea circulației între localități cu excepția deplasărilor în interes de serviciu sau motive justificate.

Vom reveni cu informații oficiale ce vor fi anunțate după ședința de la ora 17,30.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău