Ploiești – Au susținut că au ”har divin” și au atras mascații pentru percheziții. Descinderi la patru persoane bănuite de înșelăciune în formă continuată

0

Astăzi, 19 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au efectuat 2 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune în formă continuată. 4 mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a rezultat că cei 4 suspecți ar fi indus în eroare 17 persoane, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării nereale că au har divin și pot rezolva orice fel de problemă socială.

SURSE: Cele 4 persoane, doi bărbați și două femei pretindeau că sunt preoți, respectiv măicuțe.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani și obiecte folosite la activitatea infracțională.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 200.000 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale Ploiești.

La activitate, au fost angrenați și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în vederea probării activității infracționale și lămuririi cauzei, sub toate aspectele, fiind dispuse comisii rogatorii, pentru audierea altor 25 de persoane vătămate, pe întreg teritoriul României.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău