Șofer aflat sub control judiciar și cu permisul reținut, depistat drogat la volan pe DN1, la Sinaia

0

Incidentul a avut loc, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.15, pe DN1, pe raza stațiunii Sinaia. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din București, a fost depistat drogat la volan. Conducătorul auto se afla sub control judiciar și avea permisul reținut, motiv pentru care a fost arestat pentru 24 de ore.

Polițiștii Stațiunii Sinaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, în localitatea Sinaia, pe DN1- E60 au oprit pentru control un autovehicul, care circula din direcția București către Brașov.

„La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul București, căreia i-au fost solicitate atât documentele personale, cât și cele ale autoturismului pentru control, acesta prezentând doar documentele autoturismului.

Cu ocazia verificării conducătorului auto în baza de date, s-a constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce cu RESTRICȚII – REȚINUT.

Având în vedere comportamentul acestuia s-a procedat la testarea cu aparatul Drug Test, care a indicat prezența unor substanțe psihoactive, fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge”, a precizat IPJ Prahova.

Polițiștii, potrivit IPJ Prahova, au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

„Întrucât bărbatul la data comiterii faptelor se afla sub controlul judiciar, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore”, a mai anunțat IPJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău