Încă o tânără din Prahova a dispărut de acasă

0

O adolescentă de 15 ani, din comuna Râfov, a dispărut de acasă. Mama sa a anunțat Poliția luni seară. Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, Poliția Municipiului Ploiești a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa Nan Alexandra, în vârstă de 15 ani a plecat de la domiciliul său din comuna Râfov și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.55 m, greutatea 42 kg, constituție astenică, păr lung drept, culoare șaten, ochi căprui, față rotundă.

Citește și Copil în vârstă de 13 ani, dat dispărut după ce a fugit de la un centru rezidențial din Brebu – FOTO

Nu s-au putut stabili elementele de vestimenație exacte cu care minora era îmbrăcată la momentul plecării.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău