Copil în vârstă de 13 ani, dat dispărut după ce a fugit de la un centru rezidențial din Brebu – FOTO

0

Daniel Florentin Ionescu, în vârstă de 13 ani, a dispărut, ieri, de la un centru rezidențial de tip familial din Brebu. În jurul orei 17.00, polițiștii au fost sesizați că minorul a plecat voluntar în cursul dimineții și nu a mai revenit.

Astfel, potrivit IPJ Prahova, „polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Rurală Câmpina au fost sesizați de către un angajat al unui centru rezidențial de tip familial din Brebu, cu privire la faptul că, minorul Ionescu Daniel Florentin, în vârstă de 13 ani a plecat voluntar în cursul dimineții, în jurul orei 8.00 și nu a mai revenit până în prezent”.

Minorul are înălțime  aproximativ 1,60 m, greutate 55 de kg, constituție slabă, păr șaten, ochi căprui.

„La data plecării era îmbrăcat cu bluză de culoare albastru, vestă tip camuflaj culoare albastru cu gri, pantaloni de trening de culoare negru, pantofi sport de culoare negru, rucsac cu inscripția GEMINI Soluțions”, a precizat IPJ Prahova, care a lansat un apel la populație.

Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută, potrivit IPJ Prahova, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău